Syksyn tapahtumia

Myyntiluukun sulkeuduttua Myyrmäen Paalutorilla koittaa päiviin erilainen rytmi. Catering ja messut täyttävät kalenteria, mutta mukaan mahtuu toki lisää tilauksia!

Lokakuu käynnistyy vilkkaasti, sillä 7.10 lauantaina tiedossa on Love me do - häämessut sekä Pub Thirsty Scholarin 3-vuotis kemut!

 Love me do Kaapelitehtaalla 7.10

Love me do Kaapelitehtaalla 7.10

 Yhteistyöpartnerimme tunnelmalliseen yksityistilaisuuteen on Pub Thirsty Scholar Kaisaniemessä! Vanhan kaupungin tunnelmallisesta miljööstä nauttivalle on tiedossa pientä esimakua Thirsty Scholarin 3-vuotis syntymäpäivillä 7.10, jolloin Quickies on tarjoilemassa á la carte- annoksia.

Yhteistyöpartnerimme tunnelmalliseen yksityistilaisuuteen on Pub Thirsty Scholar Kaisaniemessä! Vanhan kaupungin tunnelmallisesta miljööstä nauttivalle on tiedossa pientä esimakua Thirsty Scholarin 3-vuotis syntymäpäivillä 7.10, jolloin Quickies on tarjoilemassa á la carte- annoksia.