Elokuu!

Niin se heinäkuu kääntyi elokuuksi, tuoden mukanaan lisää sateita! Meillä ei tarvitsisi sateita pelätä, sillä viihtyisä ja suojaisa telttakatoksemme on sateen aikaan varsin tunnelmallinen. Eikö arkilounaastakin voisi tehdä elämyksen?

Elokuussa alkaa jo tapahtua. Osallistumme Myyrmäen Elomarkkinoille 19.-20.8. Luvassa on Elomarkkinoiden hengessä suunniteltuja annoksia, tervetuloa herkuttelemaan!

Elomarkkinoiden jälkeen on luvassa Birdlife Suomen järjestämät Lintumessut Viikissä 26.8. Lauantaina tilaisuus on auki 10-17, jolloin myös Quickies Street Dinerista on mahdollista löytää niin vegaanisia, sekasyöjille kuin makeannälkäänkin sopivia annoksia!

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa https://www.birdlife.fi/tapahtumat/lintumessut/

 

Kuukauden huipentaa Myyrmäen Taiteiden Yö torstaina 31.8. Tapahtumaa varten on suunniteltu Taiteiden Yön menu. Tapahtuman kotisivuilta löydät lähialueen ohjelmaa ja lisätietoa, Tervetuloa tutustumaan ja herkuttelemaan!

http://www.myrtsi.fi/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=86&Itemid=457