We go the extra mile for you

Sitra ja Pete.jpg

— Story —

 
 

Lead Staff

Katja E. Arpré
Co-founder, Chef de Cuisine

Petri Hämäläinen
Co-founder, Chef Executif

Minna Himberg
Sous Chef

Zlatin Vasilev
Chef de Partie

We like you. And you liked us back

“Tried first time in Tapiola 18.5.2018 at the food truck (during an event) and it was goood!! Had the caramelized pork and mac&cheese. Amazing thx”
“Paras vegaaninen ja gluteeniton kakkupala evö!”
“ Tutustuttiin ensimmäisenkerran Rockfesteillä! Yllätti todella positiiviseti. Ihanaa ruokaa ja ihana henkilökunta :D Pelasti myös meijän ruokailun Rockfestejen aikaan (Ei tarvinnut poistua alueelta syömään).. Ja nopeastikkin ruokaa tuli, vaikka oli jonojakin. (Tosin tollasta herkkua oltas ooteltu pitmpääkin).. Suuri KIITOS! toivottavasti tulisitte joskus tänne pohjoseenkin, vaikka Qstockiin “
“ Rockfestien pelastaja aivan vitun kovat safkat ja aivan yli hyvä henkilökunta ruuasta puhumattakaan toivottavasti tapaamme ensivuonna uudestaan!! “

going the extra mile for you since 2017

Ideologiamme on We go the extra mile for you.

Haluamme luoda asiakkaallemme parhaan mahdollisen elämyksen Heidän juhlapäivänään, oli kyseessä sitten häät, valmistujaiset tai yrityksen pikkujoulut. Tämä toteutuu tarkalla suunnittelulla ja ripauksella hullua innovatiivisuutta, josta kaikesta paistaa läpi elämänmittainen rakkaus ruokaan.

Ruokarekkamme slogan on Restaurant quality food on paper plates - tämä asiakkaan keksimä fraasi kuvaa ruokaamme täydellisesti! Toteutamme festarit, kyläjuhlat ja taiteiden yöt laatu ja palvelu edellä: haluamme nostaa suomalaisen street foodin tasoa entisestään. 

Yrityksemme tarina alkoi tavallaan jo kokkikoulusta, jossa tapasimme Petrin kanssa ensimmäisen kerran. Törmäilimme vuosia samoissa keittiöissä pitkin Helsinkiä - kunnes Petri perusti ensimmäisen oman ravintolansa. Sain Petriltä muutaman työkeikan lomituksiin, ja kun aika tuli miettiä uusia seikkailuita, oli nopeasti selvää että lähtisimme koitokseen yhdessä. Olemme kokkeina hyvin erilaisia - mutta se palvelee kokonaisuutta täydellisesti. - Katja E. Arpré, co-founder

 

Recent Press

2018

Elle-lehden 10-vuotis-menu ja haastattelu

2017

Pinossa-blogiFriends & Family-testauksen meiningit

Vantaan sanomatTorimyynnin No-no's

Aitoa Arkiruokaa-blogin Alexander Trivedi

Fast Food & Cafe-lehti - Ruokarekoista juttua

 

“ Olipa mahtava tämä Quickiessin koju Rockfestillä. Oikein huokui hyväntuulisuus ja laatu kauas. Possuburgeri oli paras ikinä ja henkilökunta super mukavaa. Suosittelen lämpimästi kaikille. 5/5 “
“ Caramel pork MacCheese - aivan käsittämättömän kova setti “
“ Suosittelen erittäin vahvasti. Viini ja ruoka messuilla kokemukset eiliseltä. Päivän alkuun vaimon kanssa lammas annos, jossa liha ja punaviinikastike molemmat erittäin maukkaita. Illan loppusuoralla vielä burgeri testiin, mehukas mainio pihvi ja kokonaisuus kunnossa. Ja sitten oli kohokohta edessä. Porkkanakakku pumpkin maustein, aivan taivaallisen hyvä. Innolla odotan missä pääsee seuraavan kerran testaamaan heidän herkkujaan! “
“ Tilasin juhliini kaksi vegaanista kakkua, ja voi pojat miten runsaita, upeita ja meheviä olivat! Kiitokset! “